MASKERS MAKEN

kinderen 7-12 jr

IN VERMOMMING:

Met een masker wordt je iemand anders..eng, grappig, mooi, kleurrijk, alles kan!


zie foto's onder de tekst


Een eigen masker maken in één sessie. Eerst inspiratie opdoen in de maskerwinkel Placebo en dan lekker aan de slag in een grote lichte ruimte achter de winkel, die feestelijk versierd is.

Tussendoor/eerst lekker limo drinken en een stuk taart eten (alles in overleg).

Iedereen begint met dezelfde basis en hoewel er af en toe door ons 'gestuurd' zal worden (waardoor nieuwe ideeën ontstaan), willen we altijd zoveel mogelijk uit het kind zélf halen.

De resultaten zullen dus heel verschillend zijn, net zoals de kinderen heel verschillend zijn!

Het laatste halfuur kunnen ouders eventueel komen kijken hoe er gewerkt wordt en genieten van alle (unieke) werkstukken.

Thuis kunnen de kinderen ermee spelen én het masker als aandenken ophangen in hun kamer.


Duur: ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Kosten : €125, voor 5 t/m 10 kinderen.

Interesse? Gebruik de knop hieronder voor contact en overleg of bel 0636150311


De workshop wordt gegeven door Rudolf Valster (kunstenaar en kunstdocent, zie hieronder) &

Oscar Placebo(eigenaar van de maskerwinkel, kunstenaar en pedagogisch medewerker).


(Klant) Ro Anna:

"Onlangs hebben zij een kinderfeestje (6jarige) voor ons georganiseerd. We werden hartelijk ontvangen in de winkel, waarna we naar het atelier gingen. Ze hadden groots uitgepakt; er was genoeg keus voor de kinderen om hun maskers te versieren, aan de lange tafel genoeg ruimte om te knutselen en de tafel voor taart was knus opgesteld. Ze hadden geduld voor de 7 kinderen en de begeleiding rondom het maken van de maskers was goed. Kortom, geslaagd feestje!"


Wie is Rudolf Valster?

Beeldend kunstenaar, actief - en met een schat aan ervaring- met uiteenlopende technieken (waar hij dus veel van af weet) en in het bezit van een enorme materiaalkennis. Het feit dat Rudolf ook ervaren is in het geven van workshops en (kunst-) lessen op scholen én omdat hij ook nog eens ontzettend aardig is, maakt hem zeer geschikt voor deze workshop! Leuk om te weten is dat Rudolf óók nog eens uitvoerend muzikant is (sax, klarinet).